Kroppsbehandliger/massasje



Klassisk sportsmassasje
Dette er en massasje hvor man tar i litt ekstra godt og jobber i dypere muskelatur, med triggerpunkter (punkter hvor muskler, sener og nervetråder møtes) og med å ”løse” opp mellom fibrene i muskelaturen for å løse opp knuter. Massasjen sørger for økt blodsirkulasjon til muskelaturen, noe som igjen fører til at blodet kan frakte med seg frisk oksygen og fjerne avfallstoffer raskere. Massasjen kan også hjelpe deg med problemer som hodepine, stiv nakke og skuldre, stiv og øm muskelatur etter trening m.m.
Denne anbefales ikke som en avslappende massasje, da dette er en mer behandlende massasje type som jobber mer mot spesifikke problemer, og burde være litt ubehagelig. Denne massasjen finnes i 30 minutter hvor man i hovedsak jobber med rygg, nakke og skuldre (om man ønsker 30 minutter andre steder er ikke dette noe problem), 75 minutter hvor man jobber over hele kroppen (rygg, nakke, skuldre, bakside og forside av ben, føtter, mage, armer, hender, decòlete, ansikt og hodebunn), og 90 minutter hvor man også jobber med hele kroppen, men litt lengre tid på hvert sted i forhold til den på 75 minutter. Når man masserer hele kroppen tar jeg gjerne også ansiktet hvor man kan ha mye spenninger i for eksempel kjevepartiet som igjen kan sørge for hodepine. Oljene jeg bruker i denne behandlingen er i hovedsak oppkvikkende oljer som stimulerer blodsirkulasjonen. Til hjemmebehandling anbefaler jeg å benytte en ice-gel som vil hjelpe til med å holde blodsirkulasjonen oppe også hjemme.
Man skal også være obs på at om man sliter med psykiske problemer kan denne type massasje trigge reaksjoner hos enkelte (dvs at man kan føle seg for eksempel nedstemt en liten stund etterpå), men dette er i sjeldne tilfeller. Det er også viktig at du forteller terapeuten hvordan behandlingen er underveis så du får den tilpasset dine ønsker og behov.

Aromamassasje
Aromamassasje er en avslappende massasje hvor jeg benytter eteriske oljer. Enkelte hudpleiere skriver aromaterapi på denne typen massasje, men dette er forebeholdt aromaterapauter som har flere års utdannelse innen eteriske oljer og de behandlende effekter disse kan ha på kroppen.
Aromamassasje er en massasje hvor man benytter aromaterapi grep og oljer, men i motsetning til en aromaterapeut kan jeg ikke rette massasjen inn mot ett spesifikt problem på kroppen (som for eksempel blære katarr). Aromamassasje er en behandling man velger om man for eksempel har problemer med å sove om natten, sliter med mye stress i hverdagen, eller bare har behov for å kunne slappe godt av. Massasjen har lette men faste grep som drenerer avfalsstoffer mot lymfene og jeg benytter rene eteriske oljer etter ønske, behov og/ eller allergier. Massasjen har en rekke positive egenskaper som bl.a. økt sirkulasjon til huden, økt utskillelse av avfallstoffer, økt oksygen opptak i huden, den kan faktisk sørge for at man får seg en god natts søvn om man sliter med dette.
Dette er en behandling som kan tas av alle, også gravide (men husk på å fortelle meg dette, da det er noen oljer man skal holde seg unna under svangerskap) og små barn og babyer (anbefaler disse en maks en halvtimes massasje).
Massasjen finnes i 30 minutter hvor man i hovedsak retter seg mot rygg, nakke og skuldre (kan selvfølgelig rette denne mot andre steder om man ønsker det), 75 minutter over hele kroppen (rygg, nakke, skuldre, bakside og forside av ben, føtter, mage, armer, hender, decòlete, ansikt og hodebunn) og 90 minutter over hele kroppen men litt lengre tid på hvert sted enn den på 75 minutter.
Til hjemmebehandling anbefaler jeg en spesial olje som holder huden myk uten å fette, kan benyttes til massasje også hjemme, kan benyttes i ansiktet, har fin effekt på strekkmerker, bidrar til økt blodsirkulasjon til huden, gir huden masser av fuktighet og har en god beskyttende effekt på huden.

MASSASJE:
30 min. 60min. 75min. 90min.
Klassisk sportsmassasje 350,- 550,- 650,- 750,-
Aroma massasje 310,- 510,- 610,- 710,-
KROPPSBEHANDLINGER:
30 min. 60 min. 90 min.
Full kroppspeeling 350,-
Selvbrunende behandling 550,-
Celulite behandling 390,-
Dyprens av rygg 560,- 760,-