OM FOTPLEIEBEHANDLINGER

FOTPLEIE

Fotpleien er en behandling som er rettet mot føttene. Den er fin for å fjerne hard og tørr hud under beina, file godt ned på neglene, klippe negler, fjerne neglebånd, file godt ned på liktorn osv. Behandlingen passer til alle, også diabetikere og hjertesyke.
Vi starter med 10- 15 minutter i fotbad, etter dette benytter jeg skalpell for å skrape vekk hard, tørr og død hud under hærler, tær og andre steder man måtte ha dette. Etter dette klipper jeg til neglene og skyver ned neglebånd, samt fjerner død hud og andre ting som har festet seg under og rundt neglene. Videre bruker jeg filemaskin for å file på negleplaten og også rundt tær og under føttene. Tilslutt smøres beina inn med krem og en lett fot massasje utføres om det er tilstrekkelig med tid.

FOTPLEIE MED SPA OPPLEVELSE

Her utfører jeg de samme tingene som på vanlig fotpleie, men i tillegg på slutten av behandlingen benytter jeg en deilig peeling krem på hele foten og oppover leggen som jeg jobber godt med. Etter dette pakkes beina inn i paraffin voks og plast samt varmesokker som man sitter med i ca ti minutter. Dette for å øke hudens opptak av fuktighet. Tilslutt masserer jeg føtter og legger resten av tiden (ca 15 minutter).

FOTPLEIE MED STØP

Dette starter også som en vanlig fotpleie men på slutten av behandlingen legger vi gele på tå neglene. Dette vil si at vi bruker gele med farge på (slik som neglelakk) som finnes i en rekke forskjellige farger. Detter gir ett mye mer holdbart resultat enn lakk, man slipper av flasning, tørketid osv. Geleen holder til neglen vokser ut, og man kan etterfylle de om ønskelig, eller kjøpe med seg en lakk av tilsvarende farge og legge på dette når man føler at neglene begynner å få en rand nederst.

FOTPLEIE MED LAKK

Dette er også en vanlig fotpleie som man avslutter med ønsket lakk. Skal man i tillegg ha dekor koster dette ytterligere (se prisliste under dekor).

FOTMASSASJE

Dette er en halv times fotmassasje for de som ønsker kun massasje på beina. Dette er bra for alle som sliter med kalde føtter, dårlig sirkulasjon, hovne føtter, trette føtter, eller bare for velværens del.
Massasjen øker blodsirkulasjonen, virker oppkvikkende på trette føtter og gir generell velvære. Jeg har lest en del om soneterapi og tar i bruk enkelte teknikker under massasje av føttene.

PARAFFINVOKSBAD FOR FØTTER

Paraffinvoks avgir vitaminrike ingredienser som beskytter huden. Voksen øker blodsirkulasjonen og virker derfor lindrende på muskel og leddplager. Den øker også smidigheten og balanserer hudens fuktighet. Behandlingen utføres ved å smøre hender eller føtter godt med fuktighetslotion og dyppe dem i varm paraffinvoks. Deretter pakkes de i plast og frotté votter/sokker for å isolere og beholde varmen maksimalt. Varmen fra voksen sørger for at porene åpnes slik at kremen kommer dypere inn i huden og ingenting fordamper ettersom hender eller føtter er pakket godt inn. Den unike behandlingen er veldig bra for tørre sprukne hender og føtter eller også om du bare ønsker velvære, og du vil umiddelbart merke forskjellen.

FOTPLEIE BEHANDLINGER:
30 min. 60 min. 90 min.
Fotpleie 460,-
Fotpleie med lakk 490,-
Fotpleie med fransk lakk 520,-
Fotpleie med støp 660,-
Fotpleie med fransk støp 690,-
Fotpleie med spa opplevelse 690,-
Støp på tånegler med farge gelè 360,-
Støp på tånegler med fransk 690,-
Lakk av tå negler 150,-
Lakk av negler fransk 180,-
Paraffinvoks bad av føtter 180,-