Ansiktsbehandlinger

Ansiktsbehandlinger generelt


Ansiktsbehandling er en behandling som rettes mot ansikt, bryst og skuldre. Det er en behandling man kan ta for velværens del, avslapning, ett ”kick” for huden eller for å løse ett spesifikt problem som for eksempel acne eller andre problemstillinger. Ansiktsbehandling er en dypere rens av huden enn man får gjort hjemme på egenhånd. Det anbefales å utføre en ansiktsbehandling hver 4-6 uke (dette fordi huden bruker ca 4 uker på å fornyes). Alle ansiktsbehanlinger hos meg startes med rens av huden med rens og ansiktsvann, etterfulgt av en grundig hudanalyse. Etter hudanalysen legger vi en forberedene maske som fjerner døde hudceller og øker hudens evne til å oppta andre produkter. Sammen med masken som er valgt ut for den enkeltes hudtype bruker jeg damp eller varmelampe for å åpne porene slik at sorte prikker, pustler og papler (kviser) lettere kan klemmes ut. Utklemmingen utføres etter at den forberedene masken har fått virke i 10- 15 min. Etter dette påføres ett serum som skal virke i dybden av huden, mens en lett trykkpunkts massasje gjennomføres. Så kommer selve massasjen i behandlingen. Denne utføres for å øke blodsirkulasjonen, lette evt. Spenninger i ansikts muskelaturen, øke hudens opptak av oksygen og drenere avfallstoffer ned til lymfene. Etter at ansiktet er massert legges en avsluttende maske tilpasset klientens hudtype og en bryst, nakke og skulder massasje utføres. Tilslutt vil klienten få smurt på krem tilpasset hudtype og sendes hjem med ett behandlings program tilpasset hudtype.

Remineraliserende ansiktsbehandling


Passer til alle hudtyper, spesielt den trøtte huden som trenger ett ”kick”. Behandlingen er PH- balanserende og tilfører huden blant annet mineralsalter, vitaminer og organiske mineraler. Denne behandlingen virker også dempende på couperose (synlige blodkar i overhuden).

Pearl and Silk ansiktsbehandling


Passer til alle hudtyper. Inneholder perlepudder som fyller ut fine linjer, virker beroligende og framskynder hudens evne til å heele. Behandlingen øker blodets oksygen opptak og stimulerer cellenes evne til å oppta næringsstoffer. Perfekt behandling for solskadet hud og aldrende hud.

AHA ansiktsbehandling


Passer en blandingshud, fet eller en hud med mye kviser. Behandlingen er dyptrensende og benytter seg av ett flertall av AHA (frukt) syrer og papaya ekstrakt som påskynder hudens ”pånyfødelse”, balanserer og fjerner giftstoffer i hudens overflate.Collagen Firming ansiktsbehandling


Passer til den tørre og uttørkede huden. Inneholder vegetabilsk collagen og hyaloronsyre (som finnes naturlig i huden, har som hovedoppgave å binde fuktighet sammen, og det er denne som blir benyttet i Restylane eller såkalte filler behandlinger), begge gode fuktighetsgivere. Behandlingen sørger for næring til huden og øker elastisitet og fasthet. Under denne behandlingen benytter jeg også vakuum for å drenere ut avfallstoffer og børsteapparat til peelingen om hud typen tillater det.

Dyprens og ungdomsrens


Dyprens er en enkel hud behandling, med dyptgående rens av huden og større vekt på utklemmingsdelen i behandlingen. Produktene som benyttes er enklere og har mindre ”hurtigvirkende” effekt. Det er lite massasje i denne behandlingen.

Fruktsyre behandling


Virker aller best som kur (ca 2 behandlinger i uka), men kan benyttes som en enkelt behandling innimellom for å gi huden ett friskt resultat. En fruktsyre kur brukes gjerne mot spesifikke problemer som acne, ujevnheter og arr. I Rejuvi fruktsyre behandlingen benytter vi 5 forskjellige fruktsyrer som jobber i forskjellige hud lag. Fruktsyrene øker cellefornyelsen, fjerner døde hud celler og øker sirkulasjonen samt hjelper huden med å kvitte seg med avfallsstoffer. I tillegg har syrene en kjent virkning når det gjelder å jevne ut ujevnheter som arr og lignende, den har også meget positiv effekt på kviser. Behandlingen starter med rens og klargjøring av huden og det velges syrer etter hudtype/ problem. Det er vanlig å starte mildt for så å øke styrken på behandlingen utover i kuren. Behandlingen kan prikke og stikke litt og man kan oppleve en svak rødming i huden i etterkant av behandlingen. Dette er ikke farlig og vil roe seg i løpet av dagen. I fruktsyrebehandlingen gir jeg kun en lett massasje. Avslutningsvis legges en veldig beroligende og dempende ansiktsmaske.

Pigment behandling


Er det samme som fruktsyre behandlingen, men her legger jeg også spesielle produkter på de pigmenterte områdene som bidrar til å dempe hyperpigmenteringen. Behandlingen er anbefalt som kur behandling da man ofte trenger flere behandlinger for å bleke huden til ønsket nivå og man bør i tillegg benytte hjemmeprodukter som er tilpasset huden som også bidrar til og ”bleke” pigmenteringen. Man vil ikke bli bleket i hele ansiktet, da produktene er tilpasset til å virke på overskuddspigmentet som har lekket ned i underhuden. Det er viktig å benytte sunblock i områdene hvor man har pigmentering og her skal man være nøye i produktvalg, da ikke alle vil være like gode som blokkere. Pigmentering kan vende tilbake etter behandlingene om man ikke er flink til å passe seg i solen.

Minilift behandling


Er en behandling rettet mot alle hud typer for å gi ett ”øyeblikkelig” resultat. Behandlingen gir ansiktet en flott glød og vil jobbe med fine linjer og rynker, samt øke hudens fuktighetsnivå, fjerne døde hud celler, øke oksygen opptaket og hjelpe huden å kvitte seg med avfallsstoffer raskere. Behandlingen utføres som en vanlig ansiktsbehandling bortsett fra at man i tillegg legger både fruktsyrer og melkesyrer etter at man har hatt på den forberedende masken. Man er forsiktig med utklemming. Behandlingen er kraftig og vil prikke litt mens syrene påføres. Man vil kunne oppleve en svak rødming i huden i etterkant av behandlingen, samt litt mild flassing. Det er viktig å benytte gode fuktighets givende produkter i etterkant av behandlingen, samt unngå alle former for peeling i 2-3 uker i etterkant. Mini- liften kan kun utføres ca hver sjette uke, men resultatene av behandlingen er likevel meget unike.

Lunsjbehandling (ekspress hudpleie)


Denne behandlingen er en ekspress variant av vanlig hudpleie behandlinger og varer 30 minutter, flott å gjøre i lunsjen. Behandlingen starter med en rask rens av ansiktshuden med en god rens og ansiktsvann. Videre legger jeg en forberedende ansiktsmaske for å fjerne døde hud celler og øke opptaket av andre produkter. Under den forberedende masken benyttes også damp eller varmelampe. En rask utklemming blir gjort før jeg tar en lett trykkpunktsmassasje mens jeg påfører serum som skal virke i dybden av huden. Jeg legger en god avsluttende ansiktsmaske mens jeg masserer skuldre og nakke. Til slutt legges en god krem tilpasset hud typen til klienten.

Øyenbehandling


Er en behandling som er spesielt for øyepartiet. Denne behandlingen varer i 30 minutter og er som en dyprens for øyen partiet. Den starter med rens, forberedende maske og avsluttes med en deilig drenerende massasje og en nydelig maske tilpasset huden rundt øynene. Behandlingen passer perfekt om man føler seg litt hoven og sliten rundt øynene.

HUDPLEIE BEHANDLINGER:        
30 min. 60 min. 75 min. 90 min.
Remineralizing behandling 590,- 690,- 790,-
Pearl and Silk behandling 590,- 690,- 790,-
Aha Behandling 590,- 690,- 790,-
Collagen Friming behandling 690,- 790,- 890,-
Mini- lift behandling 790,- 890,- 990,-
Dyprens 490,-
Madonna facial fully moist 1100,- 1390,- 1490,- 1590,-
Madonnas facial anti- aging special 1300,- 1690,- 1790,- 1890,-
Ungdomsrens (fram til 18 år) 490,-
Fruktsyre behandling 550,-
Pigment behandling 590,-
Lunsjbehandling 350,-
Øyebehandling 350,-
Fjerning av milier, stilkvorter og couperose     fra 50,-